23 – 25 januari
Rotterdam Ahoy

Deelnamemogelijkheden

Deelnemen aan GEVEL 2018 is overzichtelijk en betaalbaar. Zet uw innovatieve product of materiaal centraal in een van onze compacte en complete standoplossingen. Bijvoorbeeld een Toplocatiepakket met fraai uitgelicht presentatieblok, of het All-in pakket met alle voorzieningen tegen een zeer scherpe prijs.

» Vraag hier het tarievenoverzicht aan

Vrije standlocaties
Bouwt u liever uw eigen stand? De plattegrond van GEVEL 2018 biedt u de keus uit verschillende mooie locaties met een oppervlak vanaf 21 m².

» Ga hier naar de digitale plattegrond
(gebruik Microsoft Explorer)

Toplocatiepakket
Met het GEVEL Toplocatiepakket beschikt u over een fraai vormgegeven stand opeen uitstekende locatie. In het gangpad voor uw stand staat een presentatieblok waarop u uw noviteit of innovatie kunt tonen. Het pakket is inclusief catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. Op de website plaatsen wij uw banneradvertentie. Het GEVEL Toplocatiepakket is beschikbaar op een beperkt aantal door ons geselecteerde locaties.

All-in pakket
Met het GEVEL All-in pakket heeft u de meeste facilitaire zaken rondom uw beursdeelname in een keer geregeld. Een verzorgde stand in houtbouw, aangevuld met catering, Wi-Fi en parkeerkaarten. We laten u graag de mogelijkheden zien.

» Download hier meer informatie over de standbouwpakketten

U wilt meer weten?

Bent u geïnteresseerd in deelname?

Bekijk de deelnamemogelijkheden!