23 – 25 januari
Rotterdam Ahoy

3redenen

3 redenen om deel te nemen:

Thematisch programma

GEVEL biedt architect en opdrachtgever een sterk programma rond de thema’s nieuwbouw, renovatie en transformatie. De uitwerking gebeurt in Themazones, het GEVEL Theater en de Renovatie Arena, in samenwerking met universiteiten en kennisinstellingen, mediapartners, brancheorganisaties en de toeleverende industrie.

Ontmoet de architect

Op GEVEL vormen architecten de grootste bezoekerscategorie. Ook in 2018 beantwoordt de opzet, presentatie en uitstraling van GEVEL volledig aan de wensen van deze kritische doelgroep. GEVEL biedt u een uitgelezen kans om met hen in contact te komen en uw visie met hen te delen.

Innovatie en inspiratie

Op GEVEL draait alles om innovatie en inspiratie. Alleen toeleveranciers en dienstverleners die meerwaarde bieden voor de architect en opdrachtgever, hebben een plek op GEVEL.
Architecten zijn op zoek naar verrassende, nieuwe materialen en producten. Opdrachtgevers willen oplossingen voor renovatie, verduurzaming en een optimale prestatie van het gebouw. GEVEL biedt u de mogelijkheid om juist die producten die hieraan bijdragen extra onder de aandacht te brengen.

U wilt meer weten?

Bent u geïnteresseerd in deelname?

Bekijk de deelnamemogelijkheden!